Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η Safe Eat παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, με εξειδίκευση στη βιομηχανία τροφίμων και σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η Safe Eat Food Consulting παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, με εξειδίκευση στη βιομηχανία τροφίμων και σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της καλύπτουν όλο φάσμα του κλάδου των τροφίμων.

ΣTOXOΣ της είναι η παροχή ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών στους πελάτες της με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση του τριπτύχου: ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ – ΠΑΡΟΧΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΔΙΑΡΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Η επίτευξη των στόχων αυτών επιτυγχάνεται με: - σύγχρονη τεχνογνωσία - έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση ως προς τις εθνικές και διεθνείς νομοθετικές απαιτήσεις - εναρμόνιση των υπηρεσιών της στο μέγεθος, τον τομέα και το πεδίο δραστηριότητας της εκάστοτε επιχείρησης - παρακολούθηση των τάσεων της παγκόσμιας αγοράς.

Η Safe Eat με επικεφαλή τον Δρ. Ανδρέα Σουλιώτη, διαθέτει εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό με υψηλή κατάρτιση, πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, ικανό για την επιτυχή υλοποίηση όλου του φάσματος των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Υπηρεσίες Safe Eat

Εκπαιδεύσεις
Εκπαιδεύσεις
Εκπαιδεύσεις προσωπικού και υπευθύνων επιχειρήσεων τροφίμων
Περισσότερα
Μελέτες
Μελέτες
Μελέτες δευτερογενούς τομέα, επεξεργασίας και μεταποίησης.
Περισσότερα
Επισήμανση τροφίμων
Επισήμανση τροφίμων
Έλεγχος ή/και σχεδιασμός ετικετών τροφίμων και ποτών, μετάφραση ετικετών εισαγόμενων και εξαγόμενων προϊόντων.
Περισσότερα
Νομοθετική υποστήριξη
Νομοθετική υποστήριξη
Επικαιροποιημένη νομοθεσία τροφίμων: ενημέρωση και υποστήριξη για το εκάστοτε νομικό καθεστώς.
Περισσότερα
Αδειοδοτήσεις
Αδειοδοτήσεις
Επικαιροποιημένη νομοθεσία τροφίμων: ενημέρωση και υποστήριξη για το εκάστοτε νομικό καθεστώς.
Περισσότερα
Επιθεωρήσεις 2ου μέρους
Επιθεωρήσεις 2ου μέρους
Επιθεωρήσεις αξιολόγησης συμμόρφωσης προμηθευτών, υπεργολάβων, εταιρικού δικτύου.
Περισσότερα
Δειγματοληψίες
Δειγματοληψίες
Δειγματοληψίες τροφίμων και ποτών, Αξιολόγηση αποτελεσμάτων αναλύσεων, Πλάνο δειγματοληψίας.
Περισσότερα
Έρευνα και ανάπτυξη τροφίμων
Έρευνα και ανάπτυξη τροφίμων
Έρευνα, Ανάπτυξη, Σχεδιασμός Νέων Τροφίμων (Product Development)
Περισσότερα

Από το Blog μας

Τόνος Κονσέρβα & Υδράργυρος: Είναι ασφαλής η κατανάλωση του;

01/11/2024

Τόνος Κονσέρβα & Υδράργυρος: Είναι ασφαλής η κατανάλωση του;
Ο υδράργυρος στον τόνο κονσέρβα εγείρει ανησυχίες για την υγεία, ειδικά για ευπαθείς ομάδες όπως οι έγκυες και τα παιδιά. Παρά τη θρεπτική αξία του τόνου, ο ΕΦΕΤ συνιστά προσοχή στην κατανάλωση, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι τα επίπεδα υδραργύρου παραμένουν σε ασφαλή όρια στην Ελλάδα.
Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
Ευλογιά Προβάτων: Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζουμε

24/10/2024

Ευλογιά Προβάτων: Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζουμε
Η ευλογιά των προβάτων είναι μια ζωονόσος που δεν μεταδίδεται στους ανθρώπους, αλλά επηρεάζει την παραγωγή γάλακτος και κρέατος. Η πρόληψη απαιτεί έγκαιρη διάγνωση και απολύμανση εγκαταστάσεων. Η σωστή επεξεργασία των προϊόντων, όπως η παστερίωση γάλακτος, διασφαλίζει την ασφάλειά τους για κατανάλωση.
Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
Οδηγός Ασφάλειας Τροφίμων: HACCP και Πιστοποιήσεις ISO

20/10/2024

Οδηγός Ασφάλειας Τροφίμων: HACCP και Πιστοποιήσεις ISO

Η ασφάλεια στην παραγωγή τροφίμων είναι κρίσιμη για την προστασία της δημόσιας υγείας και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Συστήματα όπως το HACCP βοηθούν στον εντοπισμό και την αντιμετώπιση κινδύνων, ενώ πιστοποιήσεις όπως το ISO 22000 αποδεικνύουν τη δέσμευση των επιχειρήσεων στην ασφάλεια. Η SafeEat υποστηρίζει τις επιχειρήσεις στη συμμόρφωση με αυτά τα πρότυπα, παρέχοντας καθοδήγηση για τη διαδικασία πιστοποίησης και διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα είναι ασφαλή και ποιοτικά. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις διατηρούν υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ποιότητας στην αγορά.

Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Σας παρέχουμε μελέτη, ανάπτυξη, εφαρμογή και επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.