Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η Safe Eat παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, με εξειδίκευση στη βιομηχανία τροφίμων και σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η Safe Eat Food Consulting παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, με εξειδίκευση στη βιομηχανία τροφίμων και σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της καλύπτουν όλο φάσμα του κλάδου των τροφίμων.

ΣTOXOΣ της είναι η παροχή ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών στους πελάτες της με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση του τριπτύχου: ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ – ΠΑΡΟΧΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΔΙΑΡΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Η επίτευξη των στόχων αυτών επιτυγχάνεται με: - σύγχρονη τεχνογνωσία - έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση ως προς τις εθνικές και διεθνείς νομοθετικές απαιτήσεις - εναρμόνιση των υπηρεσιών της στο μέγεθος, τον τομέα και το πεδίο δραστηριότητας της εκάστοτε επιχείρησης - παρακολούθηση των τάσεων της παγκόσμιας αγοράς.

Η Safe Eat με επικεφαλή τον Δρ. Ανδρέα Σουλιώτη, διαθέτει εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό με υψηλή κατάρτιση, πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, ικανό για την επιτυχή υλοποίηση όλου του φάσματος των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Υπηρεσίες Safe Eat

Εκπαιδεύσεις
Εκπαιδεύσεις
Εκπαιδεύσεις προσωπικού και υπευθύνων επιχειρήσεων τροφίμων
Περισσότερα
Μελέτες
Μελέτες
Μελέτες δευτερογενούς τομέα, επεξεργασίας και μεταποίησης.
Περισσότερα
Επισήμανση τροφίμων
Επισήμανση τροφίμων
Έλεγχος ή/και σχεδιασμός ετικετών τροφίμων και ποτών, μετάφραση ετικετών εισαγόμενων και εξαγόμενων προϊόντων.
Περισσότερα
Νομοθετική υποστήριξη
Νομοθετική υποστήριξη
Επικαιροποιημένη νομοθεσία τροφίμων: ενημέρωση και υποστήριξη για το εκάστοτε νομικό καθεστώς.
Περισσότερα
Αδειοδοτήσεις
Αδειοδοτήσεις
Επικαιροποιημένη νομοθεσία τροφίμων: ενημέρωση και υποστήριξη για το εκάστοτε νομικό καθεστώς.
Περισσότερα
Επιθεωρήσεις 2ου μέρους
Επιθεωρήσεις 2ου μέρους
Επιθεωρήσεις αξιολόγησης συμμόρφωσης προμηθευτών, υπεργολάβων, εταιρικού δικτύου.
Περισσότερα
Δειγματοληψίες
Δειγματοληψίες
Δειγματοληψίες τροφίμων και ποτών, Αξιολόγηση αποτελεσμάτων αναλύσεων, Πλάνο δειγματοληψίας.
Περισσότερα
Έρευνα και ανάπτυξη τροφίμων
Έρευνα και ανάπτυξη τροφίμων
Έρευνα, Ανάπτυξη, Σχεδιασμός Νέων Τροφίμων (Product Development)
Περισσότερα

Από το Blog μας

Κατανάλωση ιχθυρών ψυχρής κάπνισης.

25/09/2022

Κατανάλωση ιχθυρών ψυχρής κάπνισης.

Παρόλο που το σύστημα HACCP συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου τροφιμογενών ασθενειών, η εφαρμογή του στην παραγωγή ιχθυρών ψυχρής κάπνισης δεν είναι πάντα εύκολη.

Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
Βιομεμβράνες

09/08/2022

Βιομεμβράνες

Οι βιομεμβράνες αποτελούν έναν σημαντικό κίνδυνο για την βιομηχανία τροφίμων τα τελευταία 30 χρόνια.

Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
Μήπως χρειάζονται διατροφική αναδιατύπωση τα έτοιμα γεύματα των ελληνικών σούπερ μάρκετ;

30/07/2022

Μήπως χρειάζονται διατροφική αναδιατύπωση τα έτοιμα γεύματα των ελληνικών σούπερ μάρκετ;

Σκοπός της μελέτης ήταν η αξιολόγηση της θρεπτικής αξίας των έτοιμων γευμάτων που διατίθενται στα ελληνικά καταστήματα λιανικής.

Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Σας παρέχουμε μελέτη, ανάπτυξη, εφαρμογή και επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.