Η Safe Eat παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, με εξειδίκευση στη βιομηχανία τροφίμων και σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Η Safe Eat Food Consulting παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις τροφίμων
και ποτών, με εξειδίκευση στη βιομηχανία τροφίμων και σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. Οι
παρεχόμενες υπηρεσίες της καλύπτουν όλο φάσμα του κλάδου των τροφίμων.
ΣTOXOΣ της είναι η παροχή ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών στους πελάτες της με απώτερο σκοπό
την εξασφάλιση του τριπτύχου:
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ – ΠΑΡΟΧΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΔΙΑΡΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ
Η επίτευξη των στόχων αυτών επιτυγχάνεται με:
- σύγχρονη τεχνογνωσία
- έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση ως προς τις εθνικές και διεθνείς νομοθετικές απαιτήσεις
- εναρμόνιση των υπηρεσιών της στο μέγεθος, τον τομέα και το πεδίο δραστηριότητας της εκάστοτε
επιχείρησης
- παρακολούθηση των τάσεων της παγκόσμιας αγοράς.
Η Safe Eat με επικεφαλή τον Δρ. Ανδρέα Σουλιώτη, διαθέτει εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό με υψηλή
κατάρτιση, πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, ικανό για την επιτυχή υλοποίηση όλου του φάσματος των
παρεχόμενων υπηρεσιών της.
12/02/2025
Η EFSA δημοσίευσε νέες οδηγίες για τη διαχείριση του νερού στη μετασυλλεκτική επεξεργασία φρούτων, λαχανικών και βοτάνων, παρουσιάζοντας το WaterManage4You, ένα δωρεάν εργαλείο για την πρόληψη μικροβιολογικών κινδύνων. Η εφαρμογή βοηθά τις επιχειρήσεις να προβλέπουν κινδύνους και να βελτιώνουν τις διαδικασίες απολύμανσης. Η SafeEat υποστηρίζει τις επιχειρήσεις στην εφαρμογή αυτών των κατευθυντήριων γραμμών, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των τροφίμων.
Περισσότερα
11/02/2025
Η EFSA αξιολογεί την επιστημονική εγκυρότητα του Pacran, μιας σκόνης αποξηραμένων cranberries, σχετικά με την ενίσχυση της άμυνας του ουροποιητικού συστήματος. Οι κλινικές μελέτες δείχνουν ότι μειώνει τον κίνδυνο ουρολοιμώξεων σε γυναίκες με ιστορικό επαναλαμβανόμενων λοιμώξεων. Η έγκριση του ισχυρισμού υγείας μπορεί να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για επιχειρήσεις τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής.
Περισσότερα
04/02/2025
Η EFSA προειδοποιεί για μικροβιολογικούς κινδύνους στο νερό επεξεργασίας φρούτων & λαχανικών, όπως Listeria, Salmonella και E. coli. Δείτε τις νέες οδηγίες για την ασφάλεια τροφίμων, την απολύμανση του νερού και τη συμμόρφωση HACCP για επιχειρήσεις τροφίμων.
Περισσότερα
Σας παρέχουμε μελέτη, ανάπτυξη, εφαρμογή και επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.