Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η Safe Eat παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, με εξειδίκευση στη βιομηχανία τροφίμων και σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η Safe Eat Food Consulting παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, με εξειδίκευση στη βιομηχανία τροφίμων και σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της καλύπτουν όλο φάσμα του κλάδου των τροφίμων.

ΣTOXOΣ της είναι η παροχή ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών στους πελάτες της με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση του τριπτύχου: ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ – ΠΑΡΟΧΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΔΙΑΡΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Η επίτευξη των στόχων αυτών επιτυγχάνεται με: - σύγχρονη τεχνογνωσία - έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση ως προς τις εθνικές και διεθνείς νομοθετικές απαιτήσεις - εναρμόνιση των υπηρεσιών της στο μέγεθος, τον τομέα και το πεδίο δραστηριότητας της εκάστοτε επιχείρησης - παρακολούθηση των τάσεων της παγκόσμιας αγοράς.

Η Safe Eat με επικεφαλή τον Δρ. Ανδρέα Σουλιώτη, διαθέτει εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό με υψηλή κατάρτιση, πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, ικανό για την επιτυχή υλοποίηση όλου του φάσματος των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Υπηρεσίες Safe Eat

Εκπαιδεύσεις
Εκπαιδεύσεις
Εκπαιδεύσεις προσωπικού και υπευθύνων επιχειρήσεων τροφίμων
Περισσότερα
Μελέτες
Μελέτες
Μελέτες δευτερογενούς τομέα, επεξεργασίας και μεταποίησης.
Περισσότερα
Επισήμανση τροφίμων
Επισήμανση τροφίμων
Έλεγχος ή/και σχεδιασμός ετικετών τροφίμων και ποτών, μετάφραση ετικετών εισαγόμενων και εξαγόμενων προϊόντων.
Περισσότερα
Νομοθετική υποστήριξη
Νομοθετική υποστήριξη
Επικαιροποιημένη νομοθεσία τροφίμων: ενημέρωση και υποστήριξη για το εκάστοτε νομικό καθεστώς.
Περισσότερα
Αδειοδοτήσεις
Αδειοδοτήσεις
Επικαιροποιημένη νομοθεσία τροφίμων: ενημέρωση και υποστήριξη για το εκάστοτε νομικό καθεστώς.
Περισσότερα
Επιθεωρήσεις 2ου μέρους
Επιθεωρήσεις 2ου μέρους
Επιθεωρήσεις αξιολόγησης συμμόρφωσης προμηθευτών, υπεργολάβων, εταιρικού δικτύου.
Περισσότερα
Δειγματοληψίες
Δειγματοληψίες
Δειγματοληψίες τροφίμων και ποτών, Αξιολόγηση αποτελεσμάτων αναλύσεων, Πλάνο δειγματοληψίας.
Περισσότερα
Έρευνα και ανάπτυξη τροφίμων
Έρευνα και ανάπτυξη τροφίμων
Έρευνα, Ανάπτυξη, Σχεδιασμός Νέων Τροφίμων (Product Development)
Περισσότερα

Από το Blog μας

Διαχείριση Νερού στη Μετασυλλεκτική Επεξεργασία: Νέες Οδηγίες EFSA

12/02/2025

Διαχείριση Νερού στη Μετασυλλεκτική Επεξεργασία: Νέες Οδηγίες EFSA

Η EFSA δημοσίευσε νέες οδηγίες για τη διαχείριση του νερού στη μετασυλλεκτική επεξεργασία φρούτων, λαχανικών και βοτάνων, παρουσιάζοντας το WaterManage4You, ένα δωρεάν εργαλείο για την πρόληψη μικροβιολογικών κινδύνων. Η εφαρμογή βοηθά τις επιχειρήσεις να προβλέπουν κινδύνους και να βελτιώνουν τις διαδικασίες απολύμανσης. Η SafeEat υποστηρίζει τις επιχειρήσεις στην εφαρμογή αυτών των κατευθυντήριων γραμμών, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των τροφίμων. 

Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
Cranberry & Υγεία του Ουροποιητικού: Τι Λέει η EFSA;

11/02/2025

Cranberry & Υγεία του Ουροποιητικού: Τι Λέει η EFSA;

Η EFSA αξιολογεί την επιστημονική εγκυρότητα του Pacran, μιας σκόνης αποξηραμένων cranberries, σχετικά με την ενίσχυση της άμυνας του ουροποιητικού συστήματος. Οι κλινικές μελέτες δείχνουν ότι μειώνει τον κίνδυνο ουρολοιμώξεων σε γυναίκες με ιστορικό επαναλαμβανόμενων λοιμώξεων. Η έγκριση του ισχυρισμού υγείας μπορεί να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για επιχειρήσεις τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής.

Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
Μικροβιολογικοί Κίνδυνοι στο Νερό Τροφίμων: Νέα Γνωμοδότηση EFSA & HACCP Οδηγίες

04/02/2025

Μικροβιολογικοί Κίνδυνοι στο Νερό Τροφίμων: Νέα Γνωμοδότηση EFSA & HACCP Οδηγίες

Η EFSA προειδοποιεί για μικροβιολογικούς κινδύνους στο νερό επεξεργασίας φρούτων & λαχανικών, όπως Listeria, Salmonella και E. coli. Δείτε τις νέες οδηγίες για την ασφάλεια τροφίμων, την απολύμανση του νερού και τη συμμόρφωση HACCP για επιχειρήσεις τροφίμων. 

Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Σας παρέχουμε μελέτη, ανάπτυξη, εφαρμογή και επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.