Έρευνα, Ανάπτυξη, Σχεδιασμός Νέων Τροφίμων (Product Development)
Η SAFE EAT αναλαμβάνει:
- την ανάπτυξη νέων ή/και καινοτόμων ή/και λειτουργικών τροφίμων με τα απαιτούμενα επιθυμητά χαρακτηριστικά
- τον ανασχεδιασμό υφιστάμενων τροφίμων με στόχο τη μείωση του κόστους και τη βελτίωση των ποιοτικών τους χαρακτηριστικών
-τη βελτιστοποίηση παραγωγικών διαδικασιών με στόχο τη μείωση του κόστους παραγωγικότητας και την αύξησης της παραγωγικής δύναμης της μονάδας
Ο σχεδιασμός βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα – μελέτες, με τεχνογνωσία πλήρως εφαρμόσιμη στην εκάστοτε παραγωγική μονάδα.
25/09/2022
Παρόλο που το σύστημα HACCP συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου τροφιμογενών ασθενειών, η εφαρμογή του στην παραγωγή ιχθυρών ψυχρής κάπνισης δεν είναι πάντα εύκολη.
Περισσότερα
09/08/2022
Οι βιομεμβράνες αποτελούν έναν σημαντικό κίνδυνο για την βιομηχανία τροφίμων τα τελευταία 30 χρόνια.
Περισσότερα
30/07/2022
Σκοπός της μελέτης ήταν η αξιολόγηση της θρεπτικής αξίας των έτοιμων γευμάτων που διατίθενται στα ελληνικά καταστήματα λιανικής.
Περισσότερα
Σας παρέχουμε μελέτη, ανάπτυξη, εφαρμογή και επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.