Έρευνα και ανάπτυξη τροφίμων

Έρευνα και ανάπτυξη τροφίμων

Έρευνα, Ανάπτυξη, Σχεδιασμός Νέων Τροφίμων (Product Development)

Η SAFE EAT αναλαμβάνει:

- την ανάπτυξη νέων ή/και καινοτόμων ή/και λειτουργικών τροφίμων με τα απαιτούμενα επιθυμητά χαρακτηριστικά
- τον ανασχεδιασμό υφιστάμενων τροφίμων με στόχο τη μείωση του κόστους και τη βελτίωση των ποιοτικών τους χαρακτηριστικών
-τη βελτιστοποίηση παραγωγικών διαδικασιών με στόχο τη μείωση του κόστους παραγωγικότητας και την αύξησης της παραγωγικής δύναμης της μονάδας

Ο σχεδιασμός βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα – μελέτες, με τεχνογνωσία πλήρως εφαρμόσιμη στην εκάστοτε παραγωγική μονάδα.

Από το Blog μας

Κατανάλωση ιχθυρών ψυχρής κάπνισης.

25/09/2022

Κατανάλωση ιχθυρών ψυχρής κάπνισης.

Παρόλο που το σύστημα HACCP συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου τροφιμογενών ασθενειών, η εφαρμογή του στην παραγωγή ιχθυρών ψυχρής κάπνισης δεν είναι πάντα εύκολη.

Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
Βιομεμβράνες

09/08/2022

Βιομεμβράνες

Οι βιομεμβράνες αποτελούν έναν σημαντικό κίνδυνο για την βιομηχανία τροφίμων τα τελευταία 30 χρόνια.

Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
Μήπως χρειάζονται διατροφική αναδιατύπωση τα έτοιμα γεύματα των ελληνικών σούπερ μάρκετ;

30/07/2022

Μήπως χρειάζονται διατροφική αναδιατύπωση τα έτοιμα γεύματα των ελληνικών σούπερ μάρκετ;

Σκοπός της μελέτης ήταν η αξιολόγηση της θρεπτικής αξίας των έτοιμων γευμάτων που διατίθενται στα ελληνικά καταστήματα λιανικής.

Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Σας παρέχουμε μελέτη, ανάπτυξη, εφαρμογή και επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.