Εκπαιδεύσεις προσωπικού και υπευθύνων επιχειρήσεων τροφίμων
Η SAFE EAT διαθέτει στελέχη που:
- είναι ενταγμένοι στο Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ για τη διενέργεια πιστοποιημένων προγραμμάτων εκπαίδευσης σε εργαζομένους επιχειρήσεων
υγειονομικού ενδιαφέροντος με σκοπό την απόκτηση του απαιτούμενου Πιστοποιητικού Εκπαίδευσης ΕΦΕΤ, σύμφωνα με την ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007
του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ)
- είναι εξειδικευμένοι στα πρότυπα ISO2200:2018, ISO9001:2015, FSSC22000, IFS v7, BRC issue 9, GLOBAL GAP και στις απαιτήσεις Βιολογικής Πιστοποίησης
για τη διενέργεια προγραμμάτων εκπαίδευσης προσωπικού και υπευθύνων επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών.
Οι εκπαιδευτές μας διαθέτουν ερευνητική δραστηριότητα σε θέματα: ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων (food quality and safety), διαχείριση ολικής ποιότητας
(total quality managment), κουλτούρας ασφάλειας τροφίμων (food safety culture), απάτης στα τρόφιμα (food fraud), προστασία τροφίμων από κακόβουλες ενέργειες
(food defense), νομοθεσία τροφίμων (food legislation).
- είναι εγκεκριμένοι συνεργάτες του παγκόσμιου οργανισμού BRCGS για την διενέργεια πιστοποιημένων προγραμμάτων εκπαίδευσης σύμφωνα με το πρότυπο Global
Standard for Food Safety Issue 9. Η έκδοση 9 τίθεται σε εφαρμογή σε όλες τις επιθεωρήσεις από την 1η Φεβρουαρίου 2023.
Δείτε περισσότερα εδώ www.brcgs.com
- είναι πιστοποιημένοι με εκπαιδευτική επάρκεια από τον ΕΟΠΠΕΠ με πολυετή διδακτική εμπειρία ως εκπαιδευτές δημοσίων και ιδιωτικών φορέων.
12/02/2025
Η EFSA δημοσίευσε νέες οδηγίες για τη διαχείριση του νερού στη μετασυλλεκτική επεξεργασία φρούτων, λαχανικών και βοτάνων, παρουσιάζοντας το WaterManage4You, ένα δωρεάν εργαλείο για την πρόληψη μικροβιολογικών κινδύνων. Η εφαρμογή βοηθά τις επιχειρήσεις να προβλέπουν κινδύνους και να βελτιώνουν τις διαδικασίες απολύμανσης. Η SafeEat υποστηρίζει τις επιχειρήσεις στην εφαρμογή αυτών των κατευθυντήριων γραμμών, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των τροφίμων.
Περισσότερα
11/02/2025
Η EFSA αξιολογεί την επιστημονική εγκυρότητα του Pacran, μιας σκόνης αποξηραμένων cranberries, σχετικά με την ενίσχυση της άμυνας του ουροποιητικού συστήματος. Οι κλινικές μελέτες δείχνουν ότι μειώνει τον κίνδυνο ουρολοιμώξεων σε γυναίκες με ιστορικό επαναλαμβανόμενων λοιμώξεων. Η έγκριση του ισχυρισμού υγείας μπορεί να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για επιχειρήσεις τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής.
Περισσότερα
04/02/2025
Η EFSA προειδοποιεί για μικροβιολογικούς κινδύνους στο νερό επεξεργασίας φρούτων & λαχανικών, όπως Listeria, Salmonella και E. coli. Δείτε τις νέες οδηγίες για την ασφάλεια τροφίμων, την απολύμανση του νερού και τη συμμόρφωση HACCP για επιχειρήσεις τροφίμων.
Περισσότερα
Σας παρέχουμε μελέτη, ανάπτυξη, εφαρμογή και επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.