Εκπαίδευση Προσωπικού - Σεμινάρια ΕΦΕΤ & HACCP

Εκπαίδευση Προσωπικού - Σεμινάρια ΕΦΕΤ & HACCP

Πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις προσωπικού και υπευθύνων επιχειρήσεων τροφίμων με στόχο την απόκτηση Πιστοποιητικού ΕΦΕΤ και την εφαρμογή του HACCP.

Η εκπαίδευση προσωπικού αποτελεί νομική υποχρέωση για κάθε επιχείρηση τροφίμων. Η SafeEat παρέχει πιστοποιημένα σεμινάρια και προγράμματα εκπαίδευσης, βοηθώντας επιχειρήσεις να συμμορφωθούν με τον ΕΦΕΤ και τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας τροφίμων.

Ποιοι είμαστε

Η ομάδα εκπαιδευτών της SafeEat:

  • Είναι ενταγμένη στο Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ για τη διενέργεια πιστοποιημένων σεμιναρίων.
  • Είναι εξειδικευμένη σε διεθνή πρότυπα (ISO22000:2018, ISO9001:2015, FSSC22000, IFS v7, BRCGS issue 9, GLOBAL GAP).
  • Διαθέτει ερευνητική δραστηριότητα σε θέματα Food Safety Culture, Food Fraud, Food Defense και νομοθεσία τροφίμων.
  • Είναι πιστοποιημένοι συνεργάτες του BRCGS για την παροχή εκπαιδεύσεων στο Global Standard for Food Safety Issue 9.
  • Είναι πιστοποιημένοι με εκπαιδευτική επάρκεια από τον ΕΟΠΠΕΠ, με πολυετή διδακτική εμπειρία σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Τι προσφέρουμε

  • Εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων (εστίαση, μεταποίηση, λιανεμπόριο).
  • Σεμινάρια ΕΦΕΤ για την απόκτηση Πιστοποιητικού Εκπαίδευσης.
  • Εξειδικευμένα προγράμματα για υπευθύνους επιχειρήσεων.
  • Tailor-made εκπαιδεύσεις για HACCP, ISO 22000 και άλλα πρότυπα.

Θέλετε να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας; Επικοινωνήστε με τη SafeEat σήμερα

Από το Blog μας

Δηλητηρίαση από Μανιτάρια: Πώς να Προστατευτούν Καταναλωτές και Επιχειρήσεις Τροφίμων

12/11/2025

Δηλητηρίαση από Μανιτάρια: Πώς να Προστατευτούν Καταναλωτές και Επιχειρήσεις Τροφίμων

Το BfR προειδοποιεί για τον κίνδυνο δηλητηρίασης από άγρια μανιτάρια. Οι επιχειρήσεις τροφίμων οφείλουν να ελέγχουν την προέλευση, την ιχνηλασιμότητα και την εκπαίδευση του προσωπικού τους. Η SafeEat παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη για συμμόρφωση και πρόληψη δηλητηριάσεων.

Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
Listeria monocytogenes στα Έτοιμα Τρόφιμα: Νέα Επιστημονική Αξιολόγηση της EFSA

07/11/2025

Listeria monocytogenes στα Έτοιμα Τρόφιμα: Νέα Επιστημονική Αξιολόγηση της EFSA

Η EFSA δημοσίευσε νέα αξιολόγηση για τη Listeria monocytogenes στα έτοιμα προς κατανάλωση τρόφιμα. Ο παθογόνος μικροοργανισμός παραμένει σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Η SafeEat βοηθά επιχειρήσεις να ενισχύσουν τα συστήματα HACCP, την εκπαίδευση προσωπικού και τη συμμόρφωση με τον Κανονισμό 2073/2005.

Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
Συσκευασία και Απόβλητα Τροφίμων: Τι Αλλάζει με τον Νέο Κανονισμό της ΕΕ

04/11/2025

Συσκευασία και Απόβλητα Τροφίμων: Τι Αλλάζει με τον Νέο Κανονισμό της ΕΕ

Ο νέος Κανονισμός της ΕΕ για τη συσκευασία (PPWR) αλλάζει ριζικά τον τρόπο που οι επιχειρήσεις τροφίμων διαχειρίζονται τα απόβλητα. Όλες οι συσκευασίες θα πρέπει να είναι επαναχρησιμοποιήσιμες ή ανακυκλώσιμες έως το 2030. Η SafeEat παρέχει πλήρη υποστήριξη για συμμόρφωση, εκπαίδευση και ενσωμάτωση των νέων απαιτήσεων στα συστήματα ποιότητας.

Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Σας παρέχουμε μελέτη, ανάπτυξη, εφαρμογή και επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.